privacy-and-cookies

1. ΓΕΝΙΚΌΣ

Η ComWales Limited μαζί με οποιεσδήποτε εταιρείες του ομίλου ("εμείς" "εμείς") δεσμευόμαστε να προστατεύουμε και να σέβουμε το απόρρητό σας. Για τους σκοπούς της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων, είμαστε ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων και θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό 2016/679 για την γενική προστασία δεδομένων και τους εθνικούς νόμους που αφορούν την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω για να κατανοήσετε τις απόψεις και τις πρακτικές μας σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα και πώς θα τα αντιμετωπίσουμε.

2. ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

2.1 Μπορούμε να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς στις ακόλουθες περιπτώσεις:

2.1.1 όταν συμπληρώνετε έντυπα στην ιστοσελίδα μας ("Site"). Αυτό περιλαμβάνει το όνομα, τη διεύθυνση, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τον αριθμό τηλεφώνου που παρέχετε τη στιγμή της εγγραφής σας για να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας, όπου μας ζητάτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, να εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας ή να εγγραφείτε / και υπηρεσιών ·

2.1.2 κάθε φορά που μας παρέχετε πληροφορίες κατά την αναφορά ενός προβλήματος στον ιστότοπό μας, την υποβολή καταγγελίας, τη διεξαγωγή έρευνας ή την επικοινωνία μαζί μας για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Αν επικοινωνήσετε μαζί μας, μπορούμε να διατηρήσουμε ένα αρχείο αυτής της αλληλογραφίας.

2.1.3 λεπτομέρειες σχετικά με τις επισκέψεις σας στον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των δεδομένων κίνησης, των δεδομένων τοποθεσίας, των ιστολόγων και άλλων δεδομένων επικοινωνίας, είτε αυτό απαιτείται για δικούς μας σκοπούς χρέωσης είτε με άλλο τρόπο, και τους πόρους στους οποίους έχετε πρόσβαση (βλ. 2.2.2 στα Cookies παρακάτω). και

2.1.4 κάθε φορά που αποκαλύπτετε τις πληροφορίες σας σε εμάς ή συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μέσω του Ιστοτόπου μας.

2.2 Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε δεδομένα με τους ακόλουθους τρόπους:

Διεύθυνση IP

2.2.1 Μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας της διεύθυνσής σας στο πρωτόκολλο Internet, για λόγους προστασίας απάτης. Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες για το λειτουργικό σύστημα και τον τύπο του προγράμματος περιήγησης της συσκευής σας, για τη διαχείριση του συστήματος και για να αναφέρουμε συγκεντρωτικές πληροφορίες στους διαφημιζόμενους μας. Πρόκειται για στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις ενέργειες και τα πρότυπα περιήγησης των χρηστών μας και δεν προσδιορίζει κανένα άτομο.

Cookies

2.2.2 Η Ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies και παρόμοια τεχνολογία για να σας διακρίνει από άλλους χρήστες του Ιστοτόπου μας. Αυτό μας βοηθά να σας προσφέρουμε μια καλή εμπειρία όταν περιηγείστε στον ιστότοπό μας και μας επιτρέπει επίσης να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας. Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τους σκοπούς για τους οποίους τα χρησιμοποιούμε, δείτε την Πολιτική Cookie.

2.3 Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τα νόμιμα συμφέροντά μας προκειμένου:

2.3.1 να σας παρέχουμε τις πληροφορίες ή τις υπηρεσίες που ζητήσατε από εμάς.

2.3.2 σας επιτρέπουν να συμμετέχετε σε διαδραστικές λειτουργίες του Site μας, όταν επιλέγετε να το κάνετε αυτό.

2.3.3 Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο από τον ιστότοπό μας παρουσιάζεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για εσάς και τη συσκευή σας.

2.3.4 να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.

2.3.5 να διεκπεραιώνετε και να αντιμετωπίζετε οποιεσδήποτε καταγγελίες ή έρευνες που κάνετε εσείς. και

2.3.6 επικοινωνήστε μαζί σας για σκοπούς μάρκετινγκ όπου έχετε εγγραφεί για αυτά (βλ. Ενότητα 6 για περισσότερες λεπτομέρειες).

Σύνδεσμοι ιστοτόπων

Ο ιστότοπός μας ενδέχεται από καιρό σε καιρό να περιέχει συνδέσμους προς και από τους ιστότοπους τρίτων. Λάβετε υπόψη ότι αν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, αυτοί οι ιστότοποι θα εφαρμόζουν διαφορετικούς όρους στη συλλογή και προστασία προσωπικών δεδομένων των προσωπικών σας δεδομένων και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη ή ευθύνη για αυτές τις πολιτικές. Όταν εγκαταλείπετε την Ιστοσελίδα μας, σας συνιστούμε να διαβάσετε την ειδοποίηση περί απορρήτου / πολιτική κάθε ιστοτόπου που επισκέπτεστε.

3. ΠΕΛΑΤΕΣ

3.1 Θα συλλέγουμε στοιχεία όπως το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν παραγγείλετε προϊόντα ή υπηρεσίες από εμάς είτε μέσω του ιστότοπού μας είτε μέσω συνδεδεμένων ιστότοπων κοινωνικών μέσων / άλλων ιστότοπων συνεργατών τρίτων. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας και να συμμορφωθούμε με τις συμβατικές μας υποχρεώσεις.

3.2 Για να εκτελέσουμε τη σύμβασή μας μαζί σας, ίσως χρειαστεί να ανταλλάξουμε προσωπικά δεδομένα με τρίτους, όπως πάροχους υπηρεσιών πληρωμών και οργανισμούς ταχυδρομικών υπηρεσιών, για να βοηθήσουμε στην παράδοση αγαθών ή υπηρεσιών που έχετε παραγγείλει. αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει εταίρους EDI, ταχυμεταφορείς τρίτου μέρους ή παροχείς εγγύησης.

3.3 Μπορούμε επίσης να διαφημίσουμε τα σχόλιά σας σχετικά με τον ιστότοπό μας και τα υλικά μάρκετινγκ (υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβουμε την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, όπου χρειάζεται

3.4 Θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας όσο απαιτείται από εσάς να σας παράσχουμε τα αγαθά ή τις υπηρεσίες που παραγγείλαμε από εμάς και για μια περίοδο 6 ετών μετά. Όταν έχετε εγγραφεί για να λάβετε αλληλογραφία μάρκετινγκ από εμάς, θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για το χρονικό διάστημα που περιγράφεται στην ενότητα 6 παρακάτω.

4. ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Θα συλλέξουμε στοιχεία όπως τα ονόματα των υπαλλήλων σας, τους αριθμούς τηλεφώνου και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα αγαθά ή τις υπηρεσίες που έχετε παραγγείλει μαζί σας, να πραγματοποιήσετε περαιτέρω παραγγελίες και να σας πληρώσουμε για τα αγαθά ή / και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Θα φυλάσσουμε τα προσωπικά δεδομένα για 6 χρόνια πέρα ​​από την παροχή των αγαθών / υπηρεσιών.

5. ΕΑΝ ΑΠΟΡΡΙΘΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σε περίπτωση που χρειαζόμαστε να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα βάσει του νόμου ή σύμφωνα με τους όρους μιας σύμβασης που έχουμε μαζί σας και δεν μπορείτε να παράσχετε τα δεδομένα όταν ζητήσατε, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε τη σύμβαση που έχουμε ή προσπαθούμε να συνάψουμε μαζί σας (για παράδειγμα για να σας παρέχουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας). Σε αυτή την περίπτωση, ίσως χρειαστεί να ακυρώσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που έχετε μαζί μας, αλλά θα σας ειδοποιήσουμε αν αυτό συμβαίνει τη δεδομένη στιγμή.

6. ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

6.1 Εκτός από τις χρήσεις που περιγράφονται στις ενότητες 2-4 παραπάνω, όπου δηλώνετε ότι θέλετε να λάβετε αλληλογραφία από εμάς, να εγγραφείτε στις λίστες αλληλογραφίας μας ή στα ενημερωτικά μας δελτία, να συμμετάσχετε σε οποιονδήποτε από τους διαγωνισμούς μας ή να μας δώσετε τα στοιχεία σας σε εκδηλώσεις δικτύωσης , μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τα νόμιμα συμφέροντά μας, προκειμένου να σας παρέχουμε λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις ενημερώσεις επιχειρήσεων και τα γεγονότα που πιστεύουμε ότι μπορεί να ενδιαφέρουν.

6.2 Έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε να λάβετε τις πληροφορίες που περιγράφονται λεπτομερώς στην ενότητα 6.1 ανά πάσα στιγμή. Για να εξαιρεθείτε από τη λήψη αυτών των πληροφοριών, μπορείτε:

6.2.1 σημειώστε το αντίστοιχο κουτί που βρίσκεται στη μορφή που συλλέγουμε τις πληροφορίες σας.

6.2.2 κλικ στο κουμπί διαγραφής που περιέχεται σε οποιαδήποτε τέτοια επικοινωνία λαμβάνεται. ή

6.2.3 στείλτε μας email στο DPO@comwales.co.uk ή τηλεφωνήστε μας στο ext. 5032 που μας παρέχει το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

6.3 Σε περίπτωση που έχετε εγγραφεί για να λάβετε αλληλογραφία μάρκετινγκ από εμάς, θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα 3 χρόνια από την τελευταία αλληλεπίδραση μαζί μας.

6.4 Από καιρό σε καιρό μπορούμε να προωθήσουμε για λογαριασμό άλλων εταιρειών, για παράδειγμα με την προσθήκη banners στις ιστοσελίδες μας. Κάνοντας κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους θα κατευθυνθείτε σε έναν ιστότοπο τρίτου μέρους, όπου θα πρέπει να συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου τους. Δεν θα κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας.

7. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Μπορούμε να παρακολουθήσουμε και να καταγράψουμε επικοινωνίες μαζί σας (όπως τηλεφωνικές επικοινωνίες και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για σκοπούς κατάρτισης, πρόληψης απάτης και συμμόρφωσης. Διαθέτουμε επίσης κάμερες CCTV και ηχητική καταγραφή εγκατεστημένες στις εγκαταστάσεις μας με σκοπό την πρόληψη του εγκλήματος και για λόγους υγείας και ασφάλειας. Παρακαλώ επικοινώνησε dpo@comwales.co.uk για λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο χρόνο αποθηκεύουμε αυτές τις πληροφορίες.

8. ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

8.1 Μπορεί να συμβουλεύουμε περιστασιακά με οργανισμούς μάρκετινγκ τρίτων μερών που χρησιμοποιούν αυτοματοποιημένη επεξεργασία ανωνυμοποιημένων προσωπικών δεδομένων για να διατυπώνουν συστάσεις σχετικά με οικονομικές ή προβλέψιμες καταναλωτικές συμπεριφορές αγορών. Δεν λαμβάνουμε αποφάσεις που επηρεάζουν ένα άτομο με βάση μόνο τις αυτοματοποιημένες δραστηριότητες επεξεργασίας.

8.2 Περιστασιακά πραγματοποιούμε πιστωτικούς ελέγχους στους πελάτες:

8.2.1 ώστε να μπορούμε να λάβουμε πιστωτικές αποφάσεις για εσάς. και

8.2.2 για την πρόληψη της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

8.3 Η αναζήτησή μας μπορεί να καταγραφεί στα αρχεία του οργανισμού αναφοράς πιστώσεων.

8.4 Εάν, μετά την πραγματοποίηση πιστωτικού ελέγχου, λάβετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα, διατηρούμε το δικαίωμα να μην σας παρέχουμε προϊόντα ή υπηρεσίες με πίστωση ή / και να απαιτήσουμε προκαταβολή για τα αγαθά ή τις υπηρεσίες που επιθυμείτε να αγοράσετε. Σε αυτήν την περίπτωση ένα μέλος της ομάδας μας θα σας ειδοποιήσει.

8.5 Εάν παρέχετε ψευδείς ή ανακριβείς πληροφορίες και υποψιάζουμε την απάτη, θα το καταγράψουμε. εάν θέλετε να δείτε το πιστωτικό σας αρχείο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών που θα σας παράσχει στοιχεία επικοινωνίας για τον Οργανισμό Πιστοποίησης που χρησιμοποιήσατε.

9. ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ

9.1 Θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όπου μας επιτρέπει ο νόμος. Συνηθέστερα, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

9.1.1 για την εκτέλεση μιας σύμβασης που συνάπτουμε μαζί σας.

9.1.2 όπου απαιτείται για τη συμμόρφωση με μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση που μας υπόκειται,

9.1.3 όπου είναι απαραίτητο για την προστασία των ζωτικών συμφερόντων σας. και

9.1.4 για τα νόμιμα συμφέροντά μας (όπως περιγράφονται στην παρούσα πολιτική) και τα συμφέροντα και τα θεμελιώδη σας δικαιώματα δεν υπερισχύουν αυτών των συμφερόντων.

9.2 Το ComWales επικεντρώνεται ρητά σε μια βάση νόμιμων συμφερόντων κατά την επεξεργασία δεδομένων με τους ακόλουθους τρόπους. Αυτή η βάση είναι ισορροπημένη με τα δικαιώματά σας και τα συμφέροντά σας και δεν υπερισχύει του δικαιώματός σας να αντιταχθείτε.

9.2.1 Η ComWales μπορεί να παρέχει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε συνεργάτες και συνεργάτες εκπλήρωσης προκειμένου να βελτιώσει την υπηρεσία παράδοσης των συσκευασιών.

9.2.2 Το ComWales μπορεί να παρακολουθεί το άνοιγμα των ηλεκτρονικών μηνυμάτων μάρκετινγκ προκειμένου να βελτιώσει την υπηρεσία παροχής επικοινωνιών μάρκετινγκ.

9.2.3 Η ComWales μπορεί να επικοινωνήσει με πελάτες με λεπτομέρειες για αγαθά που ο πελάτης προετοίμασε για αγορά, όπου η αγορά δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία, προκειμένου να βελτιωθεί η υπηρεσία αγοράς.

10. ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ

10.1 Εκτός από τα τρίτα μέρη που αναφέρονται παραπάνω, μπορούμε να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους για τα νόμιμα συμφέροντά μας ως εξής:

10.1.1 στα μέλη του προσωπικού προκειμένου να διευκολυνθεί η παροχή αγαθών ή υπηρεσιών σε εσάς.

10.1.2 στις συνδεδεμένες μας οντότητες για την υποστήριξη της εσωτερικής διοίκησης.

10.1.3 Παροχείς λογισμικού πληροφορικής που φιλοξενούν τον ιστότοπό μας και αποθηκεύουν δεδομένα για λογαριασμό μας.

10.1.4 επαγγελματίες συμβούλους, συμπεριλαμβανομένων συμβούλων, δικηγόρων, τραπεζιτών και ασφαλιστών που μας παρέχουν συμβουλευτικές, τραπεζικές, νομικές, ασφαλιστικές και λογιστικές υπηρεσίες.

10.1.5 Έσοδα και τελωνειακά έσοδα, ρυθμιστικές αρχές και άλλες αρχές που απαιτούν την υποβολή στοιχείων σχετικά με τις δραστηριότητες επεξεργασίας υπό ορισμένες συνθήκες. και

10.1.6 τρίτα μέρη, τα οποία ενδέχεται να επιλέξουμε να πωλήσουμε, να μεταβιβάσουμε ή να συγχωνεύσουμε μέρη της επιχείρησής μας ή περιουσιακά στοιχεία. Εναλλακτικά, ενδέχεται να επιδιώξουμε την απόκτηση άλλων επιχειρήσεων ή τη συγχώνευσή τους. Αν μια αλλαγή συμβαίνει στην επιχείρησή μας, τότε οι νέοι ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα με τον ίδιο τρόπο που ορίζεται στην παρούσα πολιτική απορρήτου.

10.2 Μπορούμε να αποκαλύψουμε προσωπικά δεδομένα στην αστυνομία, τα ρυθμιστικά όργανα, τους νομικούς συμβούλους ή παρόμοιους τρίτους όπου έχουμε νόμιμη υποχρέωση να αποκαλύψουμε ή να μοιραστούμε προσωπικά δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με οποιαδήποτε νομική υποχρέωση ή για να επιβάλουμε ή να εφαρμόσουμε τον ιστότοπό μας τους όρους και τις λοιπές συμφωνίες · ή για την προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας ή της ασφάλειας των πελατών μας ή άλλων. Αυτό περιλαμβάνει την ανταλλαγή πληροφοριών με άλλες εταιρείες και οργανισμούς με σκοπό την προστασία της απάτης και τη μείωση του πιστωτικού κινδύνου.

10.3 Δεν θα πωλήσουμε ή θα διανείμουμε προσωπικά δεδομένα σε άλλους οργανισμούς χωρίς την έγκρισή σας.

11. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

11.1 Όπου επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, μπορούμε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες δικαιοδοσίες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου. Έχουμε εφαρμόσει τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μαζί με αυτές τις οργανώσεις μαζί με εταιρείες που συμμετέχουν στην ασπίδα προστασίας της ΕΕ-ΗΠΑ.

12. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

12.1 Σε περίπτωση που σας δώσαμε (ή όπου επιλέξατε) έναν κωδικό πρόσβασης που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ορισμένα τμήματα του Ιστοτόπου μας, είστε υπεύθυνοι για την εμπιστευτικότητα αυτού του κωδικού πρόσβασης. Σας ζητάμε να μην μοιράζεστε έναν κωδικό πρόσβασης με κανέναν.

12.2 Δυστυχώς, η μετάδοση πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής. Παρόλο που θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληροφοριών που μεταδίδονται στον ιστότοπό μας. οποιαδήποτε μετάδοση γίνεται με δική σας ευθύνη.

12.3 Οι πληροφορίες που μας παρέχετε μοιράζονται στους ασφαλείς διακομιστές μας. Έχουμε εφαρμόσει τα κατάλληλα φυσικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που αποσκοπούν στην προστασία των πληροφοριών σας από τυχαία απώλεια και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, χρήση, μετατροπή ή αποκάλυψη. Επιπλέον, περιορίζουμε την πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα σε εκείνους τους υπαλλήλους, τους πράκτορες, τους εργολάβους και άλλους τρίτους που έχουν νόμιμη επιχειρηματική ανάγκη για τέτοια πρόσβαση.

13. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

13.1 Είναι σημαντικό ότι τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς είναι ακριβή και τρέχοντα. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν αλλάζουν τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς.

13.2 Η νομοθεσία για την προστασία δεδομένων σας δίνει το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων υπό ορισμένες περιστάσεις ή να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, εφόσον αυτά έχουν παρασχεθεί. Έχετε επίσης το δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες που διατηρούνται για εσάς και γι 'αυτό να παρέχετε σε κατανοητή μορφή. Αν θέλετε ένα αντίγραφο ορισμένων ή όλων των προσωπικών σας στοιχείων, στείλτε ένα email στο DPO@comwales.co.uk. Σε ορισμένες περιπτώσεις διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσουμε μια λογική χρέωση για να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας.

13.3 Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε να αναλάβουμε τα εξής:

13.3.1 να ενημερώσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα εάν θεωρείτε ότι αυτό είναι ανακριβές.

13.3.2 να αφαιρέσετε πλήρως τα προσωπικά σας δεδομένα από τη βάση δεδομένων μας,

13.3.3 να σας στείλουμε αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων σε μια συνήθη μορφή και να μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας σε μια άλλη οντότητα, στην οποία μας έχετε παράσχει αυτό, και επεξεργαζόμαστε αυτό ηλεκτρονικά με τη συγκατάθεσή σας ή όταν είναι απαραίτητο για την εκτέλεση μιας σύμβασης. ή

13.3.4 να περιορίσετε τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.

13.4 Μπορούμε να ζητήσουμε από εσάς συγκεκριμένες πληροφορίες για να μας βοηθήσετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και το δικαίωμα πρόσβασης και να σας παρέχουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς ή να προβούμε στις απαιτούμενες αλλαγές σας. Η νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων μπορεί να επιτρέψει ή να απαιτήσουμε από εμάς να αρνηθούμε να σας παρέχουμε πρόσβαση σε ορισμένα ή όλα τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς ή να συμμορφώνεστε με τυχόν αιτήματα που υποβάλλονται σύμφωνα με τα δικαιώματά σας που αναφέρονται παραπάνω. Εάν δεν μπορούμε να σας παράσχουμε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα ή να επεξεργαστούμε οποιοδήποτε άλλο αίτημα λαμβάνουμε, θα σας ενημερώσουμε για τους λόγους για τους οποίους, υπό την επιφύλαξη τυχόν νομικών ή κανονιστικών περιορισμών.

13.5 Σας παρακαλούμε να στείλετε τυχόν αιτήματα σχετικά με τα ανωτέρω στον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων στο DPO@comwales.co.uk αναφέροντας το όνομά σας και τη δράση που επιθυμείτε να αναλάβουμε.

14. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Σε περίπτωση που έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία και μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το νόμιμο δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας υπό ορισμένες συνθήκες. Για να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, εάν υπάρχει, επικοινωνήστε μαζί μας στο DPO@Comwales.co.uk

15. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε αυτήν την πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή και οι τυχόν αλλαγές που θα κάνουμε στην πολιτική απορρήτου θα αναρτηθούν σε αυτήν τη σελίδα. Θα σας ειδοποιήσουμε εάν υπάρχουν αλλαγές σε αυτήν την πολιτική που επηρεάζουν ουσιωδώς τον τρόπο συλλογής, αποθήκευσης ή επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν επιθυμούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέξατε προηγουμένως για σκοπούς διαφορετικούς από εκείνους στους οποίους σας ειδοποιήσαμε κατά τη στιγμή της συλλογής, θα σας παρέχουμε ειδοποίηση και, εφόσον απαιτείται από το νόμο, ζητάτε τη συγκατάθεσή σας, προτού χρησιμοποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα για νέο ή μη σχετικό σκοπό. Μπορούμε να επεξεργαστούμε το προσωπικό σας χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή σας, όπου απαιτείται από τον ισχύοντα νόμο ή κανονισμό.

16. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ορίσαμε υπεύθυνο προστασίας δεδομένων για να επιβλέπουμε τη συμμόρφωση με αυτήν την πολιτική απορρήτου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή αιτήματα σχετικά με αυτήν την πολιτική ή πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων στο DPO@Comwales.co.uk. Αυτό είναι πέρα ​​από το δικαίωμά σας να επικοινωνείτε με το Γραφείο Επιτρόπων Πληροφόρησης εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απάντησή μας σε τυχόν ζητήματα που δημιουργείτε https://ico.org.uk/global/contact-us/



Τελευταία ενημέρωση: 17 Μαΐου 2018.

Αγγλικάγαλλική γλώσσαΓερμανόςιταλικόςΠορτογάλοςΡωσίδαισπανικά